Kleine Fietstour Amsterdam
 • Prijs:
  €19,50 p.p. (incl. BTW)
 • Min. aantal personen:
  8
 • Tijdsduur:
  2,0 uur
 • Dagjeinamsterdam | Fietstour 3Dagjeinamsterdam | Fietstour 2Dagjeinamsterdam | Fietstour 1

  Ooit van gedroomd om Amsterdam te beleven als een echte Amsterdammer? Schrijf u dan nu in voor onze Fietstour Amsterdam

  Tijdens deze ‘Kleine Fietstour’ gaat u met onze gidsen naar de mooiste gedeeltes van Amsterdam.

  We brengen onder meer een bezoek aan de Westelijke eilanden met haar oude haven, de grachtengordel bekend om haar prachtige pakhuizen, de beroemdste volksbuurt van Nederland, de Jordaan, het Vondelpark, de Nieuwmarkt en de Rosse buurt.

  Het is natuurlijk niet alleen fietsen bij deze ‘Kleine Fietstour'; op de mooiste locaties maken we een halt en hoort u van onze gidsen de leukste vrerhalen en anecdotes.
  En uiteraard maken we nog een pitstop in zo’n authentiek Jordanees dranklokaaltje, om een onvervalst Pikketanissie naar binnen te gieten dan wel een beste bak koffie.

  U zoekt een ontspannen en actief uitje in onze prachtige hoofdstad? Dan zit u bij deze ‘Kleine Fietstour’ helemaal snor!

  ‘De Kleine Fietstour’ leent zich vooral voor mensen die er voor kiezen om in korte tijd veel van Amsterdam te aanschouwen.

   

  Inclusief:
  – Professionele gids
  – Heerlijke fietsen
  – Terug trap remmen
  – Cafestop ( exclusief consumptie )
  – BTW

  Let Op! Wilt u deze tour doen met uw buitenlandse gasten? Geen probleem. Wij beschikken over een ruim bestand aan gidsen en kunnen deze tour in meerdere talen aanbieden,
  waaronder het Duits, Frans, Spaans, Portugees en natuurlijk Engels. u kunt altijd vrijblijvend informeren of uw taal beschikbaar is.
  TIP!  Deze tour is elke dag van de week te boeken, ook in het weekend. Zou u deze tour willen combineren met een Wallenwandeling kijk dan bij onze fiets m erin tour.