Hap en Stap Tour

Helemaal klaar voor een avondje smakelijk genieten?! Dan hebben wij goed nieuws voor de echte smulpaap; namelijk de ‘Hap en Stap Tour’. Deze ‘Hap en Stap Tour” behelst een culinaire ontdekkingsreis
dwars door historisch Amsterdam onder de naam ”Walking diner’.

Bij deze stadswandeling doen wij drie verschillende restaurants aan in drie verschillende Amsterdamse stadsdelen.

En onze opgewekte gidsen zullen alles in het werk stellen om u een  avond te bezorgen die u nooit meer zult vergeten!

Om te beginnen gaan we de Jordaan binnen. Ooit was dit een echte volksbuurt, maar hede ten dage is het een populaire spot voor lapitaalkrachtigen en kunstzinnig volk.  U hoort de verhalen over de bewogen en soms bloedige historie van deze unieke buurt met zijn bijzondere bewoners.

Als we allemaal het voorgerecht hebben verwerkt gaan we in draf naar het volgende restaurant. Onderweg zien we monumentale gebouwen en markante grachtenhuizen.

Als ook het hoofdgerecht een plek heeft gevonden in uw maag is het tijd voor de finale. Want dan storten we ons in de Rosse buurt. De Wallen is het oudste deel van Mokum. Deze buuurt werd al genoemd in de tijd van de Gouden eeuw. De roemruchte tijd dat er enorme zeilschepen van over de hele wereld in Mokum aanmeerden. En eigenlijk is het in principe nog steeds als toen. Wie de opvattting heeft dat de Wallen de Wallen niet meer zijn, zit er echt finaal naast!

Want de belangrijkste trekpleister voor toeristen van over de hele wereld is nog altijd de Rosse Buurt. En om die reden zullen wij de Rossse buurt dan ook zeker niet vergeten!

Wij eindigen deze ‘Hap en Stap Tour’ in een schitterend gerenoveerd grachtenpand om een grande dessert de baas te zijn.

Voorbeeldprogramma
17:00 Wandeling
18:00 Voorgerecht
18:45 Wandeling
19:30  Hoofdgerecht
20:30 Wandeling
21:00 Dessert

 

Inclusief:
– Professionele gids(en)
– Beproefde route
– Driegangendiner
– BTW

Let op!  Komt u niet aan het minimale aantal personen? Geen probleem: indien u bereid bent om voor het minimale aantal personen te betalen, kunt u dit uitje gewoon reserveren.

Details

Prijs:

Vanaf:

Tijdsduur:

Comedy Workshop Amsterdam

Heeft u zin in een avondje fieren en brullen in de Amsterdamse binnenstad? Schrijf u dan nu in voor onze stand up comedy workshop! Deze

Moorddiner Amsterdam

Denkt u tijdens dit moorddiner rustig te kunnen genieten van een overheerlijk driegangendiner in hartje Amsterdam… dan heeft u het goed mis! Als iedereen met

Stel een Vraag

Prijs: