Hap en Trap Tour

Een walking diner kent iedereen en ook een hap en stap tour is bekend, maar wij hebben nu iets nieuws namelijk de ‘Hap en Trap Tour’.

In plaats van een avondje happen en stappen gaat u bij deze ‘Hap en Trap Tour’, het woord zegt het al: een avond happen en trappen.

Op de fiets, in gezelschap van onze gids, bezoeken we drie verschillende restaurantjes. Aldaar gaan we smullen van een voor, hoofd en nagerecht.

Deze ‘Hap en Traptour’ start met een fietstocht naar de Grachtengordel en de Jordaan.

Op ons ‘gemakkie’ trappen we dwars door de voormalige volksbuurt, de Jordaan. Onze gids neemt u bij deze ‘Hap en Trap Tour’ mee naar de Westertoren met de Westerkerk.
het Anne Frankhuis, de Noordermarkt en het Johnny Jordaanplein.

Het zal u duidelijk worden dat deze voormalige volksbuurt geleidelijk aan is getransformeerd tot een trendy hip stadsdeel.

Tegelijk heeft de Jordaan niets aan haar oorspronkelijke gezelligheid ingeleverd.

Zodra u kennis heeft genomen van de Jordaan met al haar verborgen charmes, is het tijd voor de eerste stop bij een restaurant.

Als het voorgerecht is opgesmikkeld peddelen we naar het tweede restaurant voor het hoofdgerecht.  Hier gaat u genieten van het culinaire hoogstandje dat de kok vooor u in petto heeft.

Als we ons allemaal tegoed hebben gedaan wordt het tijd voor het laatste tripje van deze ‘Hap en Staptour’! We peddelen door het historische centrum van de stad en rijden zo onder andere langs de Nieuwmarkt met Waag, Chinatown en de Schreierstoren.

Uiteraard maakt de Rosse Buurt ook deel uit van deze ‘Hap en Trap Tour’.

Het zal u duidelijk zijn dat de Wallen leeft en zindert als nimmer hiervoor. En dat de Wallen zich met recht tot een van de gezelligste burten van Amnsterdam mag uitroepen.

Inclusief:

-Professionele gids.
-Fietsen
-Beproefde route
-Onze garantie op een gezellig uitje
-btw

ADVIES! Kiest u toch liever voor een avondje happen en stappen? In dat geval adviseren wij u om snel te kijken bij onze ‘Hap en Stap Tour’ voor de mogelijkheden.

Details

Prijs:

Vanaf:

Tijdsduur:

Comedy Workshop Amsterdam

Heeft u zin in een avondje fieren en brullen in de Amsterdamse binnenstad? Schrijf u dan nu in voor onze stand up comedy workshop! Deze workshop is uitermate geschikt voor teambuilding uitjes, een groepsuitje is niet compleet zonder een hoop gezelligheid en lachen! Onder begeleiding van een echte Stand Up Comedian worden jullie tijdens deze

Moorddiner Amsterdam

Denkt u tijdens dit moorddiner rustig te kunnen genieten van een overheerlijk driegangendiner in hartje Amsterdam… dan heeft u het goed mis! Als iedereen met een lekker drankje aan tafel, niets vermoedend zit te wachten op het voorgerecht, betreedt de politie het pand en kan het moordspel beginnen. De politie vertelt dat er een moord

Moorddiner schrikbarend in prijs verlaagd!

Onze Moorddiners zijn schrikbarend in prijs verlaagd! U betaald in plaats van 60,- euro per persoon nu 55,- euro per persoon inclusief BTW en een geheel verzorgt 3 gangen diner. Dus u hoeft niet bang te zijn voor verrassingen achteraf. Kunt u niet wachten tot het avondeten? Dan hebben wij onze altijd succesvolle Moordlunches. Tijdens

Hou van Holland Dinerspel Amsterdam

Het Hou van Holland Diner is een van onze toppers van dit moment en bestaat uit verschillende rondes. Deze rondes zullen tussen de gangen door worden gespeeld. Er zal begonnen worden met een algemene kennisronde. Dit om even rustig op te warmen en op gang te komen voor al wat er komen gaat. Hoeveel procent

Stel een Vraag

Prijs: