Hou van Holland Dinerspel Amsterdam

Het Hou van Holland Diner is een van onze toppers van dit moment en bestaat uit verschillende rondes. Deze rondes zullen tussen de gangen door worden gespeeld.

Er zal begonnen worden met een algemene kennisronde. Dit om even rustig op te warmen en op gang te komen voor al wat er komen gaat.

Hoeveel procent van de Nederlanders steekt wel eens een jointje op? Hoeveel procent van de Nederlanders loopt er meer dan 1 dag in dezelfde onderbroek? Waar staat de afkorting HEMA voor. Het lijkt zo makkelijk allemaal maar weet je ook in het heetst van de strijd uw hoofd koel te houden?

Na het voorgerecht gaan we verder met de volgende spannende rondes.

Zo komt er o.a. een spellingsronde voorbij. Want is het nou: pannekoek of pannenkoek, zonnenbank of zonnebank? U zult er vanavond allemaal achter komen.
Ook hebben we een uitbeeldingsronde en ‘Herken het fragment’.

Aan het slot van dit Hou van Holland Diner zal duidelijk worden welk team als winnaar uit de bus komt, met de felbegeerde hoofdprijs huiswaarts zal keren.

Dus bent u toe aan een avondje vol hilariteit, teambuilding en lekker eten? Doe dan mee met ons Hou van Holland Dinerspel.

 

Inclusief:
– Quizmaster
– 3 gangen diner
– Hou van Holland Diner
– prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Details

Prijs:

Vanaf:

Tijdsduur:

Comedy Workshop Amsterdam

Heeft u zin in een avondje fieren en brullen in de Amsterdamse binnenstad? Schrijf u dan nu in voor onze stand up comedy workshop! Deze

Moorddiner Amsterdam

Denkt u tijdens dit moorddiner rustig te kunnen genieten van een overheerlijk driegangendiner in hartje Amsterdam… dan heeft u het goed mis! Als iedereen met

Borrelboot Amsterdam

Deze Borrelvaart is misschien wel de meest ontspannen rondvaart van dit moment. Tijdens onze Borrelvaart dobbert u met een lekker verkoelend drankje in uw hand

Stel een Vraag

Prijs: