Moorddiner Amsterdam

Denkt u tijdens dit moorddiner rustig te kunnen genieten van een overheerlijk driegangendiner in hartje Amsterdam… dan heeft u het goed mis!

Als iedereen met een lekker drankje aan tafel, niets vermoedend zit te wachten op het voorgerecht, betreedt de politie het pand en kan het moordspel beginnen. De politie vertelt dat er een moord is gepleegd, waarbij iedereen wordt verdacht. Is dat even schrikken..

Het moordspel begint met een intro, waarbij onze rechercheurs de verdachten uit uw gezelschap aanwijzen en apart nemen. De overgebleven gasten worden in teams verdeeld die tussen de gangen door de verdachten moeten ondervragen en zo dichter bij de waarheid zien te komen.

Weet ú de dader aan te wijzen en zo de moord op te lossen?

Moorddiner Amsterdam is een avond vol spanning en intriges. Een spannend spel met een verrassend slot!

 

Inclusief:
– Acteurs
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Let op! Komt u niet aan het minimale aantal personen? Als u bereid bent om voor het minimale aantal personen te betalen dan is dit geen enkel probleem.

Details

Prijs:

Vanaf:

Tijdsduur:

Comedy Workshop Amsterdam

Heeft u zin in een avondje fieren en brullen in de Amsterdamse binnenstad? Schrijf u dan nu in voor onze stand up comedy workshop! Deze

Borrelboot Amsterdam

Deze Borrelvaart is misschien wel de meest ontspannen rondvaart van dit moment. Tijdens onze Borrelvaart dobbert u met een lekker verkoelend drankje in uw hand

Stel een Vraag

Prijs: