Grote Fietstocht Amsterdam

In de startblokken voor een actief middagje Amsterdam? Dan hebben wij hier voor u de ‘Grote Fietstour Amsterdam’.

Ontspannen en relaxed peddelt u door Amsterdam tijdens deze ‘Grote Fietstocht Amsterdam’

Onze gezellige gidsen voeren u langs bekende en minder bekende ‘highlights’.

Regelmatig stappen we even af bij deze ‘Grote Fietstour Amsterdam’, zodat onze gidsen de gelegenheid krijgen om u allerlei leuke verhalen, anecdotes en weetjes te vertellen die bij deze plekjes horen.

Deze fietstocht voert u onder meer langs het Centraal Station, de Westerkerk, het Vondelpark, de PC Hooftstraat en de grachtengordel. En uiteraard maken we ook nog een rondje over de Walletjes!

Dus staat u klaar voor een aktief middagje Amsterdam? Twijfel dan niet en spring aan boord!

 

Inclusief:
-Professionele gids
-Fietsen
-Cafestop(exclusief consumptie.)
-Beproefde fietsroute.
-btw

Attentie: Vanwege een ruim bestand aan gidsen kunnen wij deze ‘Grote Fietstour Amsterdam’ in verschillende talen aanbieden, zoals Duits, Frans, Spaans, Portugees en uiteraard Engels.

Zoudt u deze tour willen doen, maar met minder mensen? In het geval dat u bereid bent om voor het minimaal aantal personen te betalen, bestaat deze mogelijkheid.

Details

Prijs:

Vanaf:

Tijdsduur:

Comedy Workshop Amsterdam

Heeft u zin in een avondje fieren en brullen in de Amsterdamse binnenstad? Schrijf u dan nu in voor onze stand up comedy workshop! Deze

Moorddiner Amsterdam

Denkt u tijdens dit moorddiner rustig te kunnen genieten van een overheerlijk driegangendiner in hartje Amsterdam… dan heeft u het goed mis! Als iedereen met

Stel een Vraag

Prijs: