Steptour

Als je denkt dat steppen alleen voor kinderen is dan zit je er goed naast.
Steppen is een feest voor jong en oud.
Bij aankomst staan onze wendbare stepjes al op jullie te wachten.
En na een kleine oefenronde om het geheugen van je ”step spieren” weer even op te frissen is het tijd voor het grotere werk en duiken we Amsterdam in.
Onze enthousiaste gidsen kennen de goed verborgen plekjes van Amsterdam als geen ander. En staan te trappelen om jullie deze te laten zien. We steppen over drukke pleintjes, door smalle straatjes en langs gezellige cafeetjes.
Ook zullen onze gidsen onderweg de nodige korte stops maken om tal van leuke verhalen en weetjes over deze plekjes te vertellen.
En natuurlijk zal het steppen bij aanvang een beetje raar en onwennig zijn maar wij kunnen je verzekeren aan het einde van de Step Tour voel je, je op de step als een vis in het water en wil je niets liever meer.
Boek deze tour en step into our world!

Inclusief:
– Professionele gids
– Wendbare stepjes
– Beproefde route
– Onze garantie op een gezellig uitje
– BTW

Details

Prijs:

Vanaf:

Tijdsduur:

Comedy Workshop Amsterdam

Heeft u zin in een avondje fieren en brullen in de Amsterdamse binnenstad? Schrijf u dan nu in voor onze stand up comedy workshop! Deze

Moorddiner Amsterdam

Denkt u tijdens dit moorddiner rustig te kunnen genieten van een overheerlijk driegangendiner in hartje Amsterdam… dan heeft u het goed mis! Als iedereen met

Stel een Vraag

Prijs: