AMSTERDAM TOUR


Wij van Amsterdam Tour weten als geen ander hoe belangrijk uw bedrijfsfeest of groepsuitje voor u is. Of u nu een dagje uit organiseert voor uw personeel, een groepsuitje voor uw collega’s of een dinerspel voor uw vrienden en familie, er komt een hoop bij kijken. Ons creatieve team van professionals heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het organiseren van evenementen, bedrijfsfeesten en groepsuitjes. Van rondleidingen tot citygames en van dinerspelen tot themafeesten.

Begonnen met het organiseren van uitjes in Amsterdam zijn wij uitgegroeid tot een landelijke organisatie en organiseren uitjes onder andere in Alkmaar, Haarlem, Den Haag en Utrecht.

UNIEKE BEDRIJFSUITJES EN GROEPSUITJES


Wij zien elk evenement als uniek en nieuwe kans om uw gasten een uitzonderlijke ervaring te laten beleven. Door onze persoonlijke aanpak weten wij elk bedrijfsfeest of bedrijfsuitje net die persoonlijke touch te geven. Dit  zal ervoor zorgen dat uw gasten aan het eind van de dag met een heerlijk voldaan gevoel weer naar huis zullen gaan.

PERSOONLIJKE AANPAK


Wilt u uw bedrijfsfeest, bedrijfuitje of andere viering persoonlijk met een van onze medewerkers helemaal doornemen? Geen probleem, wij komen graag bij u langs maar u kunt ook altijd bij ons langs komen, u bent van harte welkom. Rekening houdend met uw budget en uw wensen zullen wij samen met u het ultieme groepsuitje of bedrijfsfeest samenstellen.

Onze passie is het creeren van uniek en onvergetelijke uitjes en evenementen.
Ons doel is om u uiteindelijk als vaste klant te mogen verwelkomen.