Jordaanwandeling

Voor de duizend eurovraag: ‘Wie was er eerder. de Jordaan of Johnny? Of de vraag of de Westerkerk nu wel degelijk in de Jordaan staat. En weet iemand welke bekende Nederlanderd in de Westerkerk het jawoord gaf? Aan het eind van deze meeslepende Jordaantour heeft u antwoord op al deze levensvragen.

De Jordaanwandeling is een van onze ‘classsics’. Old Skool, zeg maar.

Onze Jordaangeleerden voeren u bij deze Jordaantour door de Jordaan( het woord zegt het al!) en het zal u duidelijk worden dat hier, in deze voormalige arbeidersbuurt,t de lepel nog altijd fier rechtop in de breipot staat.

De Jordaan is bezaaid met geinige pleintjes, pitoreske bruine tapperijen en niet te vergeten de inwoners zelf; de Jordanezen! Zij kunnen meeslepende verhalen doen over hun buurt.

Een heel nest bekende volkzangers kwam hier ter wereld zoals Johnny Jordaan, Willly Alberti en Rene Froger.

U zult tijdens deze Jordaantour zelf kennis maken met de charmes van deze veelbezongen volkswijk.
Onze gidsen weten in deze buurt elk stekje te vinden.

U wordt tijdens deze Jordaantour volledig bijgepraat over de roerige historie van de Jordaan. En ook de laatste ontwikkelingen komen voorbij.

U ziet onder meer de Westerkerk, met de Westertoren, de Noordermarkt, de Westerstraat, het Anne Frankhuis en het homomonument.

Dus trek uw lekkere stappers aan en stap gezellig met ons mee!

Inclusief
– Professionele gids
– Cafestop ( exclusief consumptie )
– Garantie op een gezellig uitje
– BTW

Let Op! Wilt u deze tour doen met uw buitenlandse gasten? Geen probleem. Wij beschikken over een ruim bestand aan gidsen en kunnen deze tour in meerdere talen aanbieden,
waaronder het Duits, Frans, Spaans, Portugees en natuurlijk Engels. u kunt altijd vrijblijvend informeren of uw taal beschikbaar is.

Details

Prijs:

Vanaf:

Tijdsduur:

Comedy Workshop Amsterdam

Heeft u zin in een avondje fieren en brullen in de Amsterdamse binnenstad? Schrijf u dan nu in voor onze stand up comedy workshop! Deze

Moorddiner Amsterdam

Denkt u tijdens dit moorddiner rustig te kunnen genieten van een overheerlijk driegangendiner in hartje Amsterdam… dan heeft u het goed mis! Als iedereen met

Stel een Vraag

Prijs: