Wie zegt dat u Amsterdam hebt gezien?! Als u de Dam, de Jordaan en de Amstel kent, maar de ‘rondleiding door het Oostelijk Havengebied’ nog nooit heeft gedaan, dan heeft u eigenlijk maar de helft gezien.  Wij nemen u graag mee op onze ‘Rondleiding door het Oostelijk Havengebied’ om deze lacune in uw kennis over Amsterdam aan te vullen.

Want heden ten dage is het Oostelijk Havengebied, ook wel bekend onder de naam KNSM, ‘the place to be’, om te wonen. Een bijzondere plek met een opmerkelijke en gevarieerde bouwstijl. Allerlei bekende en minder bekende architecten van over de gehele aarde, hebben hun beste krachten gegeven om deze wijk op te knappen. En zo verwerd een trieste, grijze verzameling, grijs beton tot een bouwkundige topper. Het grappige is ook dat al die verscheidene stijlen dwars door elkaar lopen. Terwijl de al bestaande achitectuur in stand is gebleven.

Wij nodigen u uit voor onze ‘Rondleiding door het Oostelijk Havengebied’  En dan zult u met eigen ogen de vernieuwende woningbouw aanschouwen, evenals de architectonisch bont gekleurde bruggetjes van het Java-eiland, de scheepjes aangemeerd in de moderne strakke grachtjes. En natuurlijk de grote ‘eyecatcher”: The Whale. Een imponerend bouwwerk met zijn schuine vormen en zinken gevel. terecht dat dit monumentale kunstwerk is gekroond tot de havenicoom van het KNSM.

Als u dit alles met eigen ogen wilt aanschouwen, boek dan nu deze ‘Rondleiding door het Oostelijk Havengebied’.

Inclusief:
– Professionele gids
– Caféstop (exclusief consumptie)
– Garantie op een gezellig uitje
– BTW

Let Op! Wilt u deze tour doen met uw buitenlandse gasten? Geen probleem. Wij beschikken over een ruim bestand aan gidsen en kunnen deze tour in meerdere talen aanbieden, waaronder in het Duits, Frans, Spaans, Portugees en natuurlijk Engels. U kunt altijd vrijblijvend informeren of uw taal beschikbaar is.