Spookwandeling

Wat dacht u van een avondje griezelen in oud Amsterdam?

Deze spookwandeling doet u samen met onze gids en spookdeskundige. U sluipt door macaber en duister Amsterdam en het zal u duidelijk worden dat het normaal zo lichte, gezellige en levendige Amsterdam ook een pikzwarte kant bezit.
U betreedt als u medoet aan de spookwandeling een verborgen wereld van legendes, anekdotes en spookverhalen. De reis gaat door een duister, morbide verleden en de gebeurtenissen uit deze gruwelijke tijden ervaart u opnieuw.

U volgt met onze spookdeskundigen de sporen van moordenaars, zondaaars, heiligen en schijnheiligen.

Tijdens deze spookwandeling verzeilt u op plekken waar verwarde geesten al eeuwen lang rondhandhangen.

Uiteindelijk, als de spokwandeling klaar is wordt het duidelijk of u een koele kikker bent, of toch een bange bibberaar.

 

Inclusief;
– Professionele gids
– Spannende verhalen en anekdotes
– Elke avond te boeken op uw gewenste tijdstip
– BTW

TIP!  Wilt u dit uitje met minder personen boeken? Indien u bereid bent om voor het minimum aantal personen te betalen is dit geen enkel probleem.

Details

Prijs:

Vanaf:

Tijdsduur:

Comedy Workshop Amsterdam

Heeft u zin in een avondje fieren en brullen in de Amsterdamse binnenstad? Schrijf u dan nu in voor onze stand up comedy workshop! Deze

Moorddiner Amsterdam

Denkt u tijdens dit moorddiner rustig te kunnen genieten van een overheerlijk driegangendiner in hartje Amsterdam… dan heeft u het goed mis! Als iedereen met

Stel een Vraag

Prijs: